м. Черкаси вул. Хрещатик, 261
т. 54-36-66
email: sonechko.box@gmail.com
Завідувач Линник Ірина Миколаївна

ВИМОГИ 
щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)

{У тексті Вимог слова “Закон України “Про безпечність та якість харчових продуктів”, “Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) (далі – система НАССР)”, “операторами потужностей” та “НАССР – плану” у всіх відмінках та числах замінено відповідно словами “Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”, “системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках”, “операторами ринку” та “плану НАССР” у відповідних відмінках та числах згідно з Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства № 429 від 17.10.2015}

http://www.dnz2.ck.ua/wp-content/uploads/2023/01/Нормативна-база-НАССР.docx